30/9/15

PANTALÓ AMB FALDILLA "MINJO" DE LA PANTIGANA - FENT DE TESTER -

Fa un temps l'Angie de La Pantigana, buscava testers per provar un pantaló. Em vaig apuntar sense pensar-ho en llegir aquestes dues paraules màgiques: TESTER i LA PANTIGANA.
Per si  algú encara no la coneix, la Pantigana és una botiga online amb teles precioses i de gran qualitat, us deixo l'enllaç a la seva "SHOP" que no us podeu perdre.
L'experiència de fer de tester ha sigut genial, he conegut a noies fantàstiques, hem compartit dubtes costurils , hem parlat de mil temes i hem rigut moltíssim "via wats".  Podeu anar a veure tots els pantalons Minjo que hem cosit, fent clic "aquí"

 El patró és fàcil de cosir, jo el vaig cosir amb "suadera" d'estiu de la Pantigana i la faldilla està feta amb tela de samarreta, les instruccions es segueixen molt bé i es cus bastant ràpid. El detall dels peixos està fet amb flock.Els cordons tampoc no són complicats de posar, al blog de la Pantigana hi ha un tutorials fantàstics per si sorgeixen dubtes.


A la Nit encara li va bé, porta la talla 104/110 cm. Els cordons et permeten allargar-lo i escurçar-lo i encara el portarem fins que arribi l'hivern.

El millor de tot és que podreu trobar el PATRÓ a la botiga de la Pantigana, i ara el té rebaixat!


És un patró comodíssim, us el recomano al 100%!!!

6 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies per apuntar-se... i que no acabin els riures!! jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Gràcies per apuntar-te... i que no acabin els riures!!! jajaj

    ResponElimina
  3. Gràcies per apuntar-te... i que no acabin els riures!!! jajaj

    ResponElimina
  4. Chulisimos Mireia!! Que bien lo hemos pasado verdad? Da gusto ver todos los Minjos terminados ;-)

    ResponElimina
  5. Me encanta tu versión Mireia... es que este patrón se sale, ya se pueden rebozar por el suelo que la faldita ni se mueve....

    ResponElimina
  6. Son super chulos! el Minjo mola mucho mucho!!!

    ResponElimina